2024-2025 Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Alım İlanı

Başvuruda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

• Başvurular 07 Haziran- 24 Haziran 2024 tarihleri arasında alınacaktır.
  • Değerlendirme sürecinde yetkililer, adaylardan başvuru formları üzerinde düzeltme yapmasını isteyebilir. Olası geri dönüşler için e-postanızı düzenli olarak kontrol etmeniz yararınıza olacaktır.
  • Uluslararası Öğrenci Birimi tarafından değerlendirmesi tamamlanan başvurularda değişiklik yapılması mümkün değildir.
  • Lütfen “Kabul Esas ve Kriterleri Kılavuzu” nu inceledikten sonra form doldurmaya geçiniz.
  • Başvuru ile ilgili tüm sorularınızı iso@adiyaman.edu.tr adresine e-posta ile veya +904162233839 whatsapp hattı üzerinden sorabilirsiniz.

2024-2025 Akademik yılında Üniversitemiz ön-lisans ve lisans programlarına başvuru yapacak olan aday uluslararası öğrencilerimiz;

Kabul Esas ve Kriterleri Kılavuzu
  Başvuruda Kullanılacak Gerekli Belgeler Listesi