Adım Adım Kayıt ve Sonrası Süreç

-LÜTFEN BÜTÜN ADIMLARI OKUDUKTAN SONRA İŞLEME BAŞLAYINIZ-

Adıyaman Üniversitesine Yerleşen Adayların Kayıt için Yapması gerekenler:

1. Mail Adresinize gelen mailin teyiti için sisteme girip kazandığınız bölümü onaylayınız. Sisteme Girmek için Tıklayınız.

2. Öğrenci Numaranızı Öğreniniz. Bundan sonraki diğer işlemlerde bu numaraya sürekli ihtiyaç duyacaksınız. Numaranızı öğrenmek için TIKLAYINIZ.

--------------------- Sistem videosunu izlemek için tıklayınız.

3. Kayıt İçin Dönem Harcını Ödemeniz Gerekmektedir. Öğrenim ücretinizi öğrenmek için tıklayınız.

--------------------- ATM üzerinden Harç Ödeme Sistemi videosunu izlemek için tıklayınız.

4. Ödeme Sonrasında sisteme giriş yapıp “ONLINE KAYIT” kısmını tamamlamanız gerekmektedir. Bu kaydı tamamlamazsanız üniversite kaydınız geçersiz olacaktır. ONLINE KAYDINIZI başvuru sistemindeki ONLINE KAYIT kısmından tamamlayabilirsiniz. Sisteme girmek için tıklayınız.

--------------------- Sistem videosunu izlemek için tıklayınız.

5. ONLINE KAYIT sonrasında sistemde KABUL MEKTUBU alabilirsiniz. Ders kaydı olmayan öğrenciye ÖĞRENCİ BELGESİ verilmemektedir. Ders kayıtları ilk yıl otomatik olarak EYLÜL ayında yapılamaktadır. KABUL MEKTUBU almak için tıklayınız.

6. Kayıtlar ONLINE olduğu için Üniversitemize EYLÜL ayına kadar evrak getirmenize gerek yoktur. Derslerin başladığı ilk haftadan itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (EĞİTİM FAKÜLTESİ B Blok giriş Katı) teslim etmeniz gerekmektedir. Teslim Edilecek evraklar için tıklayınız.

7. Her türlü soru ve önerileriniz için Whatsapp numaramıza (Hafta içi 08:30-16:30) arasında ulaşabilirsiniz.

Whatsapp numaramız: +904162233839