GÖÇ İdaresi ve YÖK toplantısı

20.09.2023 tarihinde, YÖK Uluslarası İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Efe’ nin yürütttüğü toplantıya üniversitelerin uluslarası birim temsilcileri katıldı. Toplantıya, Üniversitemizi temsilen Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Muhammed KARAKUŞ ve Semra YALÇIN katıldı.  Göç İdaresi Başkanlığının katılımıyla uluslararası öğrencilerin ikamet iş ve işlemlerine ilişkin güncel uygulamalara yönelik çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

YÖK  Başkanlığımız  ile  İçişleri  Bakanlığı  Göç  İdaresi  Başkanlığı  arasında  15 Kasım  2023 tarihinde  Uluslararası  Öğrencilerin  İkamet  İzni Başvurularına  İlişkin  İş Birliği  Protokolü imzalanmıştır.