6 ŞUBAT DEPREMİ ŞEHİTLERİ

Adıyaman Üniversitesi tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden 30 üniversite personeli ve 186 öğrenci için anma programı düzenlendi. Anma programının ardından 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden üniversite personeli ve öğrenciler adına hazırlanan hatıra ormanı gezildi. Duygusal anların yaşandığı hatıra ormanı ziyaretinde vefat eden 186 öğrenci ve 30 personelin adına dikilmiş olan fidanların sertifikaları aile yakınlarına teslim edildi.

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Üniversitemiz Yabancı Uyruklu Öğrenci olarak kayıt yapmış olan İslami İlimlerden FIRAS AL HEJJO, Arapça Öğretmenliği Bölümünden ABDUL RAZZAK AL DAHER ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden BARAA SAWA' ya ALLAH'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Uluslararası Öğrenci Ofisi