Sistem Hatası

Sayın Adayımız,

Üniversitemize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Uluslararası öğrenci yerleştirme sürecinde meydana gelen teknik bir hata nedeniyle sonuçların yeniden değerlendirilmesi gerekmiştir. Bu durum, adaylarımızın haklarının korunması ve adil bir yerleştirme sürecinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Ancak, yapılan yeniden değerlendirme sonucunda, ilk yerleştirme sonuçlarına göre yerleşmiş olan bazı adayların yerleştirme durumlarının değişmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu süreçte yaşanan değişikliğin sizler için yarattığı hayal kırıklığının farkındayız ve bu durumun doğurduğu olumsuzluklardan dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz.

Üniversitemiz, adayların tümünün haklarının korunmasını ve adil bir değerlendirme sürecinin işletilmesini en önemli öncelikleri arasında tutmaktadır. Bu süreçte alınan kararların, siz değerli adaylarımızın emeklerine ve haklarına olan saygımız doğrultusunda alındığını bilmenizi isteriz.

Herhangi bir sorunuz ya da talebiniz olması durumunda, üniversitemizle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Sizlerin akademik geleceği bizim için büyük önem arz etmektedir.

Saygılarımızla,

Adıyaman Üniversitesi